zondag, april 30, 2006

verslag 3!

Hallo allemaal,

Allereerst iedereen gefeliciteerd met de koningin!!! En hopelijk hebben jullie een leuke Koninginnedag (gehad).

Even een korte update vanuit het inmiddels zeer zonnige Australie (25-30 graden!). Het vinden van geschikte internetmogelijkheden wil helaas nog niet zo lukken, dus dit keer geen nieuwe foto's. Na ons vorige verslag hebben we Pasen gevierd op een camping waar een paasontbijt werd georganiseerd compleet met paasbroodjes en chocoladeeitjes. Heel erg leuk. Vanuit daar zijn we de bergen in getrokken en hebben we vrij in de natuur gekampeerd compleet met kampvuur en een aantal nachten gekampeerd met nachtvorst! Overdag was het gelukkig wel een stuk warmer.

Hierna via de hoofdstad van Australie, Canberra (indrukwekkende gebouwen) naar Sydney, waar we twee dagen zijn geweest en veel hebben gezien. Hier hebben we ook Anzac day beleefd, een soort 4/5 mei zoals in Nederland. Nu zijn we in Noosa Heads, een beetje het Nice van deze staat, met mooie stranden en mooie natuur. Vanaf hier gaan we verder naar Fraser Island, een
eiland dat op de Unesco lijst van werelderfgoederen staat.

Zoals jullie kunnen lezen, gaat het met ons dus nog steeds goed. We hebben het idee dat we al veel langer onderweg zijn, omdat we al zoveel gezien hebben (Melbourne, Canberra, Sydney, kangoeroes, koala's, pelikanen, stranden, bossen en nog veel meer). Maar we hebben nog ruim 8 weken tegoed (even snel gerekend)!

Hopelijk gaat het met jullie ook nog steeds allemaal goed. Bedankt voor de leuke berichtjes op de site en de e-mailberichten. We hebben helaas niet de mogelijkheid om iedereen persoonlijk terug te mailen, maar hopelijk vinden jullie ons verslag ook weer leuk om te lezen.

Tot de volgende keer maar weer!

Liefs,
Anneke en Marcel