donderdag, juni 08, 2006

Verslag 6 + foto's!

Hi you all there!

Life is good: we hebben net een hele leuke groepstour achter de rug naar het midden van Australie oftewel the Red Centre. Met een groep van 15 mensen zijn we drie dagen op pad geweest. Alhoewel het heel vermoeiend was, hadden we het niet willen missen. Buiten slapen in een "swag" onder de sterren (en het was heel koud), rond het kampvuur met de didgeridoo, mooie wandelingen, veel lol onder elkaar in een hele gemixte groep (verschillende nationaliteiten en leeftijden van 19-69). En als afscheid met elkaar eten in een "partybar", waar Anneke nog mee heeft gedaan aan een "stripact" (stel je er niet te veel van voor, haha). Helaas niet gewonnen, maar wel veel lol.
En nu zijn we inmiddels in Darwin en verblijven we 2 nachten in een 4,5 sterren hotel met alles erop en eraan. Echt heel lekker na zo'n tour. En vanaf morgen hebben we een week lang een vierwiel aangedreven "bushcamper" gehuurd om hier alles te kunnen gaan bekijken, ook "off road". De laatste week willen we dan weer in een hotel verblijven om uitgerust weer naar Nederland terug te gaan. Helaas, helaas, maar het is niet anders! Hopelijk vinden jullie de foto's op de site weer leuk: http://marsangoesdownunder.blogspot.com

See you later!

Liefs,
Marcel en Anneke

Foto's





















Slapen onder de sterren in een "swag". Met elkaar eten in de campkitchen.

Foto's
















Voor het natuurwonder Ayers Rock met champagne in bekers! 's Avonds bij het kampvuur Didgeridoo spelen (valt niet mee!). En eindelijk een dingo gezien (weliswaar niet in het wild).

Foto's



















Anneke voor the Flying Docters in Alice Springs en Marcel met z'n vakantievriendin uit Korea op een kameel tijdens onze groepstour naar the Red Centre van Australie.