dinsdag, juni 20, 2006

Afscheid...



Goodbye Australia. See ya!

Foto's
















Samen slapen in een bushcamperbed van 1 meter breed of in een hotelsuite waar we kunnen ballroomdansen. Ons maakt het niets uit, we houden het toch wel uit met elkaar!

Foto's















Door het water in Kakadu National Park met de bushcamper! En op het strand van Gunn Point rijden met de bushcamper.

Het laatste verslag...

Hi mates,

Na 200 theezakjes, 3 potten oploskoffie, 1 kilo suiker, 3 potten Nutella, 2 potten aardbeienjam, 3 bussen anti-muggenspray, 4 tubes tandpasta en vele liters benzine, is het nu dan bijna zover: ons avontuur in Australiƫ zit er bijna op.
Vorige week hebben we nog een laatste uitdagende ervaring opgedaan: rijden en slapen in een vierwielaangedreven "bushcamper" (zie de foto's op de site). We hebben rondgereden in twee National Parks: Kakadu en Litchfield, waar we o.a. veel watervallen en aboriginalcultuur hebben gezien die we zoveel mogelijk via ongeasfalteerde wegen hebben bezocht. We hebben ook door
het water gereden en over het strand (lees: Marcel, Anneke zat er naast, maar heeft ook zelf een klein stuk gereden). Echt een avontuur.
En zoals we al eerder hadden geschreven, eindigen we onze reis heerlijk in een hotel. De afgelopen nachten weer in het 4,5 sterrenhotel, waar we een nog grotere kamer hadden dan de eerste keer. Helaas is dit hotel onze laatste twee nachten volgeboekt en daarom verblijven we nu in een iets minder luxe hotel (maar in vergelijking met de bushcamper is dit ook minstens 4 sterren, haha!).
We brengen de laatste dagen vooral door met "niets doen": rustig aan ontbijten, souvenirs kopen, rustig aan lunchen, wandelingetje maken/fietsen/met de bus erop uit, rustig aan avondeten. Dus we spannen ons vooral niet te veel meer in.
Natuurlijk zijn we blij om jullie binnenkort weer allemaal te zien en onze ervaringen met jullie te delen, maar we gaan met pijn in ons hart hier weg. Australiƫ heeft ons hart gestolen en we hebben het idee dat we hier vast nog wel eens zullen terugkomen (we hebben immers heel West-Australiƫ nog niet gezien...).
Bedankt voor jullie lieve en leuke berichten de afgelopen maanden en hopelijk tot gauw! En kijk nog even op de site de komende dagen voor nog een paar laatste foto's.

Liefs,
Marcel en Anneke