zondag, april 30, 2006

verslag 3!

Hallo allemaal,

Allereerst iedereen gefeliciteerd met de koningin!!! En hopelijk hebben jullie een leuke Koninginnedag (gehad).

Even een korte update vanuit het inmiddels zeer zonnige Australie (25-30 graden!). Het vinden van geschikte internetmogelijkheden wil helaas nog niet zo lukken, dus dit keer geen nieuwe foto's. Na ons vorige verslag hebben we Pasen gevierd op een camping waar een paasontbijt werd georganiseerd compleet met paasbroodjes en chocoladeeitjes. Heel erg leuk. Vanuit daar zijn we de bergen in getrokken en hebben we vrij in de natuur gekampeerd compleet met kampvuur en een aantal nachten gekampeerd met nachtvorst! Overdag was het gelukkig wel een stuk warmer.

Hierna via de hoofdstad van Australie, Canberra (indrukwekkende gebouwen) naar Sydney, waar we twee dagen zijn geweest en veel hebben gezien. Hier hebben we ook Anzac day beleefd, een soort 4/5 mei zoals in Nederland. Nu zijn we in Noosa Heads, een beetje het Nice van deze staat, met mooie stranden en mooie natuur. Vanaf hier gaan we verder naar Fraser Island, een
eiland dat op de Unesco lijst van werelderfgoederen staat.

Zoals jullie kunnen lezen, gaat het met ons dus nog steeds goed. We hebben het idee dat we al veel langer onderweg zijn, omdat we al zoveel gezien hebben (Melbourne, Canberra, Sydney, kangoeroes, koala's, pelikanen, stranden, bossen en nog veel meer). Maar we hebben nog ruim 8 weken tegoed (even snel gerekend)!

Hopelijk gaat het met jullie ook nog steeds allemaal goed. Bedankt voor de leuke berichtjes op de site en de e-mailberichten. We hebben helaas niet de mogelijkheid om iedereen persoonlijk terug te mailen, maar hopelijk vinden jullie ons verslag ook weer leuk om te lezen.

Tot de volgende keer maar weer!

Liefs,
Anneke en Marcel

10 Comments:

At zondag, 30 april, 2006, Anonymous Anoniem said...

Hoi hoi,
Het ziet er allemaal goed uit en zo te lezen genieten jullie volop. Leuk hoor. Het "zonnetje" schijnt hier de laatste dagen ook maar het kan nog steeds best fris zijn.
Verder alles hier zn gangetje. Geniet maar lekker met zn tweetjes, dan doen wij het ook.

Dikke kus
Deb

 
At zondag, 30 april, 2006, Anonymous Anoniem said...

Lieve Anneke en Mars,
Jullie verhalen klinken nog steeds enthousiast..leuk! Het vrij kamperen en een kampvuurtje klinkt wel heel aantrekkelijk (roept toch goede herinneringen op).
Wij hebben Koninginnedag wel een beetje gevierd met Oranje gebakjes, de markt (veel te koud!!) en spelletjes hier in de school voor Noah die dat erg leuk vond (tenminste lekker warm binnen). Vandaag nog wel even lekker kunnen tuinieren want we ziin 'm aan het veranderen. Wordt leuk! Verder ben ik opeens aan het solliciteren (intern, ambulant werker) want er zijn heel veel vacatures gekomen. Ik ben er helmaal hyper van dat snap je. Je hoort het nog wel. Misschien kunnen we bij jullie terugkomst (nog niet aan denken!!) wel toosten op een nieuwe baan. Maar goed niet te veel op de zaken vooruit lopen. Ik doe mijn best en jullie nog heel lang lekker genieten.
Veel liefs van ons vier, dikke knuffel, Selma, Paul, Noah, Fabio

 
At zondag, 30 april, 2006, Anonymous Anoniem said...

Ha Anneke en Marcel,

We volgen jullie op de voet, nou ja, via de site dan. Leuk om jullie belevenissen te lezen en te zien hoe jullie genieten. De foto's zijn ook erg mooi. In het echt is het natuurlijk nog imposanter. Hier gaat alles ok. Deze week wordt het hier ook warmer. Eindelijk lente!! Goetjes, Joost en Angela

 
At maandag, 01 mei, 2006, Anonymous Anoniem said...

Goodday mates,


ITs Fine om te see that jullie het so naar jou zin hebt.
I wacht for meer foto,s.
watch uit for spinnen.
heb lots of fun en be voorzichtig
geniet er van.

ones in alife time.
elke dag een feest dag

goodday and god bless

tuut johan

 
At maandag, 01 mei, 2006, Anonymous Anoniem said...

Nog 8 weken te gaan! We missen jullie nu toch echt wel hoor.
Veel plezier nog. En hoe minder foto's we nu zien destemeer we straks hebben.

Groeten,

Chris en Winny

 
At dinsdag, 02 mei, 2006, Anonymous Anoniem said...

Hallo Marcel en Anneke,
Jullie foto die ik hier in Melbourne van jullie genomen heb is leuk geworden. Foto naar de familie in NL gemaild. We zijn inmiddels verhuist en ons nieuwe appartement in Port Melbourne bevalt erg goed. Gelukkig dat jullie mooi weer hebben want hier in Melbourne is het echt herfst: maar 16 graden en regelmatig regen. Wij moeten binnenkort ook maar weer eens een weekendje weg naar het zonnige noorden.
Groetjes en nog veel plezier in dit geweldige land.
Reinier en Irene

 
At donderdag, 04 mei, 2006, Anonymous Anoniem said...

Hoi Amnneke en Marcel
Wij zijn gisteren 3 mei terug gekomen van onze vakantie naar Marnix in Engeland.
Vandaag gauw (snel)op jullie site gekeken, heel mooi de foto,s en het verslag is heel duidelijk zo reizen wij ook mee door australie.
Geniet volop en tot mails
Ome Jan en Corrie

 
At dinsdag, 09 mei, 2006, Anonymous Anoniem said...

He lieve buurtjes
Het zonnetje schijnt, maar het is stil op het balkon. We missen ons praatje! al kunnen we alvast wennen en hebben we vandaag voor het eerst in onze tuin gezeten. Jaja we hebben de sleutel gekregen. Dus het klussen is begonnen. Zo te horen vermaken jullie je erg goed. Het is fijn om te lezen dat jullie zo genieten en zoveel beleven. Blijf lekker genieten en sla alles op op jullie 'harde schijf'hihi.
Heel veel liefs van je buurtjes en een dikke knuffel van Ambertje.

 
At woensdag, 10 mei, 2006, Anonymous Anoniem said...

Hallo luitjes,

Dat ziet er allemaal heel goed uit daar. Wordt er wel een beetje jaloers van wanneer ik hier op mijn werk (tussen de drukke werkzaamheden door natuurlijk!) jullie schitterende foto's bekijk en het verslag lees.

Heel veel plezier daar.

Groetjes van ons

Ellen, Elmar, Damiƫn en Justin

 
At donderdag, 11 mei, 2006, Anonymous Anoniem said...

Hoi luitjes,
Het verslag 4 de foto's die waren prima, afdrukken ging ook goed. Anneke eng he om een krokodil vast te houden, maar gelukkig zat zijn bek dicht.
Marcel, ga zo door en stuur foto's op deze manier.
Wij volgen jullie verder op de tocht en wachten met plezier op het volgend verslag.
Groetjes en een dikke kus van
Corrie en Ome Jan

 

Een reactie posten

<< Home